Tjänster

Våra tjänster

IT-drift och support: Vi säkerställer att era datorer och IT-system fungerar smidigt och effektivt. Vårt team av experter är redo att hantera alla utmaningar, från daglig drift till komplexa problem, för att minimera driftstopp och öka produktiviteten.

Systemutveckling: Vi skapar skräddarsydda IT-lösningar som matchar era unika affärsbehov. Vårt team av utvecklare har expertis inom en rad teknologier och plattformar, vilket garanterar att vi kan leverera innovativa och effektiva lösningar.

Serviceavtal för företag: Våra serviceavtal är designade för att ge er trygghet. Med ett serviceavtal hos oss får ni regelbunden övervakning och underhåll av era system, prioriterad support samt strategisk rådgivning för att kontinuerligt förbättra er IT-miljö.

SharePoint-utveckling och support: Vi är specialister på att utveckla och supporta SharePoint-lösningar som underlättar samarbete, informationsdelning och effektivitet i ert företag. Vårt team hjälper er att maximera värdet av SharePoint, oavsett om det gäller intranät, dokumenthantering eller anpassade arbetsflöden.

Apputveckling: I den mobila eran är appar ett måste för att engagera kunder och effektivisera interna processer. Vi utvecklar användarvänliga, innovativa och funktionella mobilappar för både iOS och Android som hjälper er att nå era mål och tillfredsställa era användares behov.

IT-säkerhetsexpertis: I takt med att digitala hot växer sig allt starkare, är IT-säkerhet av yttersta vikt. Vi erbjuder avancerade lösningar för att skydda era system, data och nätverk mot cyberhot. Vi ser till att er verksamhet är skyddad med de senaste säkerhetsteknologierna och bästa praxis.

På Langhard IT strävar vi efter att vara mer än bara en leverantör – vi vill vara er långsiktiga partner i digitalisering och tillväxt. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan stödja just er verksamhet med våra omfattande IT-tjänster och expertis.

Langhard IT – Framtidens IT, idag.